Sussie - det är jag!

I min blogg berättar jag hur jag får ihop vardagen med 2 aktiva barn, en envis fransk bulldog, en hårt arbetande man och mina egna jobb, dels på förskola och som me&i säljare................................... Många järn i elden helt enkelt!

Hej då 2009.. Välkommen 2010

Kategori: Allmänt

Detta blir nog sista blogginlägget 2009...  Sitter här i lugnet, Rasmus och Janne är iväg och hämtar släpkärran på landet, Filippa är hos en kompis och leker.. Jag ensar lite och städar :O(

Hungrig, väntar på en Lasange i ugnen.... det blir lunchen det.. Ikväll.. mmmmm

Ikväll ska vi bara vara lilla familjen tillsammans, vi är lite förkylda och har varit en längre tid. Det tar på krafterna. Så vi tänkte bara ha det lungt och skönt.. kanske att vi går ner till Lisa och Mix och skålar in 12-slaget... Eftersom det bara är vi ikväll har vi kostat på oss riktigt fin svensk oxfile.. mmmmm.. Det är inte varje dag man äter det.. Vi har köpt en flaska skumpa och Brie och Parma.. Riktig mys kväll!!

En sån här dag tänker man ju tillbaka på året som var... var det ett bra år???

Mitt år 2009 har gått från piss till bra... Nu hoppas jag att 2010 kommer bli ett roligt år.. Har en massa framför oss som bara kan bli roligt! Vi kommer bygga och flytta in i vårt nya hus... jiiippiieeee... Jag börjar mitt arbete som coach på Meandi.. Är ju självklart kvar som säljare oxå!!

Bild från sommar 2009 i Danmark!!!