Sussie - det är jag!

I min blogg berättar jag hur jag får ihop vardagen med 2 aktiva barn, en envis fransk bulldog, en hårt arbetande man och mina egna jobb, dels på förskola och som me&i säljare................................... Många järn i elden helt enkelt!

Altandäcket klart + nya naglar

Kategori: Allmänt

Nya naglar, Anna fick fria händer idag.. Jag hade tänkt mig turkost glitter men när jag väl kom till Salong Tintin så kände jag att kanske skulle hitta på något roligt. Så Anna fick göra vad hon ville... hade bara ett litet önskemål om färgtemat, turkost :O) Kolla in resultatet. Jag är mycket nöjd!!  Filippa var med och fick sina naglar målade oxå. Ska fota dom imorgon så får Ni se. Hon kände sig mycket stor...



Det är turkos tipp (fransk maikyr typ) med vit rand i mitten som är utdragen i båda riktningarna.. Sååå coolt. Hoppas det syns på bilderna.





( Anna, maila mig din mail så får du mina tidigare bilder : [email protected] )




Sen till vårt stora sommarprojekt, altanen.... KLAR!!! Nu saknas bara lite staket och överiggare på det. Men det är inte lika stort jobba som att lägga hela golvet. VI har  kämpat med blod svett och tårar.. nu äntligen är den klar!!



Kramisar