Sussie - det är jag!

I min blogg berättar jag hur jag får ihop vardagen med 2 aktiva barn, en envis fransk bulldog, en hårt arbetande man och mina egna jobb, dels på förskola och som me&i säljare................................... Många järn i elden helt enkelt!

Blixtrar och dunder....

Kategori: Allmänt

... magiska under.... Kommer ni i håg Herreys?? Det var några av mina stora idoler när jag var mindre.. Heheh.. Gud vad jag tyckte dom var bra! Blixtrat och dundrat har det gjort här idag.. Så mycket att Rasmus fotbollsträning blev inställd!

Precis när Rasmus hade fotbollsträning så skulle jag och Filippa kolla in nya Ö.B i arninge, där hittade vi jättefina stjärnmuggar, fick tag i de sista 8 med guldstjärnor på.. Sen blixtrade lyset till, så jag och Flipp rör oss mot kassorna.. Sen blixtrade det till igen.. Och sen blev det becksvart, strömavbrott på Ö.B.. och vi som fått tag i de åtråvärda sista 8 kopparna. Ingen kassa fungerade.. Sen sa de i högtalaren.. *vill alla var så vänliga att släppa sina korgar och gå sakta mot utgången, vi måste så snabbt som möjligt tömma varuhuset* Filippa blev lite skärrad.. inte för att det blev mörkt, utan för att vi skulle mista våra stjärnkoppar!! Men eftersom jag är en sån klok mor så tog jag min korg och gick till kassan.. *Kan du lägga undan dessa åt mig, återkommer senare eller imorgon, sälj dom inte till nån annan*.. Så innan ridskaolan idag så var vi och hämtade våra fina muggar...
Så här sitter jag nu, med gott Me&I the och fin mugg.. :-)



Jag har fått dille på Smoothie.. Sååå gott! Janne fick en mixer i julklapp från jobbet. Den har stått i sin hörna och vi vet inte vad vi ska göra med den.. tills i fredags.... mmmmm... smoothies...

Jag tar frusna blåbär och frusna jordgubbar, låter dom tina lite. Häller ner dom i mixern. Häller på lite apelsinjuice, äpplejuice och vaniljyoghurt... MUMS!!! Ideen fick jag från ett Tupperware party jag var på i torsdags kväll.. (mitt första homeparty som jag går på.. tokigt va??? Jag som är i branschen borde väl springa på massor.. hihih)

Så här gott blir det...



Till skillnad från idag när regnet vräkt ner och det blixtrat och dundrat så sken solen igår från klarblå himmel.. Då passade jag och ungarna på att åka till Nina och leka med vatten lite..


En BLÖT Rasmus...


Macke spruta iskallt vatten på Filippa, Melle och Rasmus..



Fina söta Noel.. <3