Sussie - det är jag!

I min blogg berättar jag hur jag får ihop vardagen med 2 aktiva barn, en envis fransk bulldog, en hårt arbetande man och mina egna jobb, dels på förskola och som me&i säljare................................... Många järn i elden helt enkelt!

Dalarna sommar 2012

Kategori: Allmänt

Mina föräldrar har ett litet hus i dalarna, dit åker vi minst en gång varje sommar.. Jag är uppvuxen där från att jag var liten. Eftersom mina föräldrar är lärare så har de under hela min uppväxt haft lärar-semestrar, ds 10 v sommarlov, jullov, påsk, sport och höstlov... Både på gott och ont... Jag har ju alltid fått åka till lilla byn i Dalarna.... Nu när jag är vuxen så inser jag ju vilken otrolig ynnest det är att faktiskt få komma bort, att ha ett ställe att åka till, att mina föräldrar var lediga med mig!

När jag kommer upp till lilla byn, Bispberg så är det total avkoppling... Staden som ligger närmast heter Säter, de flesta förknippar den med Säters mental sjukhus... Ursut och Svertenbrandt!

Jag tycker det är otroligt vackert i Bispberg, och barnen och Janne tycker det är mysigt att åka upp! Det är ju en förutsättning för att jag ska komma dit :-D

Denna sommar och förra sommaren var vi på Stora Skedvis Naturgård för att rida. Filippa älskar ju allt som har med hästar att göra och Rasmus gillar oxå att rida jättemycket.

Denna gång fick Rasmus rida på shettisen Ideflickan och Filippa fick rida en islänning som heter Koffe





På gården finns det även flera djur....



Lamor, grisar, sköldpaddor, kaniner och reptiler!!!