Sussie - det är jag!

I min blogg berättar jag hur jag får ihop vardagen med 2 aktiva barn, en envis fransk bulldog, en hårt arbetande man och mina egna jobb, dels på förskola och som me&i säljare................................... Många järn i elden helt enkelt!

Hallå 2010... kom igen nu!!!

Kategori: Allmänt

Har funderat på en grej... år 2010 är nog INTE mitt år.

Det börjar med att vår nya tomt inte är färdig.. den ska förättas först. (vet inte exakt vad detta betyder).. Men att vi betalar in handpenningen på tomten och sen väntar vi på att den ska bli helt klar för att vi ska kunna köpa den. Kommunen lovar att skicka kallelse till förättningen i början på januari.. men det dröjer.. Kommungubbar är ju tyvärr inte kända för att vara snabba.. Den 19/3 blev mötet av, sen ska man kunna överklaga i 4 veckor.. Så detta har förhalat vårt bygge ca 3 månader!!! Vem bekostar det???

Sen i slutet av januari drabbas vi av vinterkräksjukan.. OK, vi överlever... men jag som har kräkfobi så är det en hyffsat jobbig vecka!!

Den 6 februari (dan efter min 35-årsdag) så blir jag påkörd i bilen.. Sjukskriven 3 veckor med sjukgymnastik..

Den 1 mars börjar jag jobba lite försiktigt, det är sportlov och vi har väldigt lite barn på skolan.. För varje dag och vecka så går det bättre!! Skönt att vara tillbaka i vanliga gängor igen!!

Den 22/3 svimmar jag på morgonen, in till akuten och får ligga med EKG under 24 timmar... Allt verkar bra, men läkarna har ingen förklaring på svimmningen mer än vätskebrist och lite för många vita blodkroppar :-S

Jaa... Så nu ber jag dig 2010..... Ge mig tur och lycka!!!



Jag är glad och lycklig över att mina barn får vara friska...... <3

Kram